FÖRFATTARCOACHEN GÖR BOK AV DITT MANUS
– BÅDE TEKNISKT OCH STILISTISKT

Har du en berättelse som du vill att andra ska läsa? Då kan det vara klokt att diskutera den med mig som lektör innan du skickar den till förlagen. Har du kört fast i texten och är osäker på hur du ska komma vidare? Ta hjälp av mig som författarcoach för att hitta flytet igen!

 

Story, logik och stil

Har du redan börjat skriva är du säkert medveten om att en berättelse måste byggas upp på ett visst sätt för att bli läsbar. Du måste ha hela berättelsens förlopp klar för dig redan från början. Du måste veta hur du ska berätta. Och du behöver fundera på det språk du ska ha, vilka personer som ska förekomma och hur de ska beskrivas och hur omvärlden ska framstå. Tycker du att det är svårt och mycket att tänka på? Som författarcoach och lektör hjälper jag dig att få ordning i din berättelse.

 

Skrivkramp och idétorka

Alla råkar ut för det, oavsett rutin och erfarenhet. Ett sätt att komma vidare är att låta mig som Diplomerad lektör läsa den text du redan skrivit – eller höra om din bokidé. Jag ger dig professionella synpunkter och fungerande tips för att komma vidare.

 

När ditt manus är färdigt

Som lektör läser jag ditt manus och ger feedback ur flera synvinklar: uppbyggnad, persongalleri, språk, logik, styrka och svaghet. Efter vårt samarbete är ditt manus färdigt att skickas till förlag för bedömning. Jag kan också tipsa om de bästa vägarna för att få manus publicerade.

 

I accept manuscripts in English. Contact me for more information!

 

Kostnadsfritt introduktionssamtal

Kontakta mig för ett första förbehållslöst samtal, digitalt, per telefon eller i ett personligt möte – det kostar dig ingenting.

Här hittar du mina tjänster och om hur du kan boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal

Hur hjälper det dig att jag är en certifierad coach?

Jag är ACC-certifierad av International Coach Federation (ICF) och jag arbetar enligt deras etiska riktlinjer och kärnvärderingar. Att bli certifierad innebär att jag har:

✅ Investerat mycket tid i mitt arbete för att hela tiden bli bättre och utvecklas. Det är en pågående process som aldrig tar slut och du vet att jag alltid eftersträvar att vara den bästa coachen för just dig.

✅ Arbetat med många klienter och har erfarenhet av många olika frågor, vilket gör att du kan känna dig trygg i att jag kan mitt arbete.

✅ Blivit utvärderad av ICF genom inspelade samtal och skriftligt prov. De anser att mitt arbete håller hög kvalité och du som klient vet att du kommer att behandlas med respekt och omtanke av mig.

Allt detta gör att jag kan hjälpa dig på bästa sätt att komma framåt!

/ Mikaela 🌸

#karriärcoach #coach #icfcoach #ICFcoaching #karriär #karriärtips #karriärkonsulten #affärcoach #affärscoaching #karriärcoachning #karriärcoaching #karriärcoachen #ledarskap #ledarskapsutveckling #utvecklas #studierådgivning #careercoach #karriärsbyte #karriärvägledning #karriärväxling #karriärvägledare #karriärcoacher #karriarcoach #ICF #icfsweden #coachning #coachningonline #coachningdistans
... See MoreSee Less

View on Facebook

Går du och funderar på om du ska anlita en lektör till din text? Då är det bäst att du slår till nu för denna vecka har jag 20% på mina priser!

Jag åtar mig alla sorters manus förutom skräck och poesi. Om du funderar på om du bäst behöver skrivcoachning eller lektörsutlåtande, hör av dig så pratar vi om det.
info@mikaelaskantz.se eller 070-6560245

På min hemsida finns det information om mina texter, se länk i bion eller www.mikaelaskantz.se

Jag önskar dig en härlig vecka och välkommen att höra av dig!
/ Mikaela

PS. Erbjudandet gäller till 1/11 och går inte att kombinera med något annat.

_______________

#lektör #lektörsläsning #Manus #manuskonsult #textanalys #litterärkonsult #FeelGoodCoach #författarcoach #bokcoach #karriärcoach #skrivtips #skrivaenbok #skrivande #skriva #skrivcoach #litterärkonsult #litterärcoach #skrivcoachning #lektörsutlåtande #läsamanus #författarepåinstagram
#debutroman #manusutveckling #författardrömmar #karriärcoach
#karriärcoachning
... See MoreSee Less

View on Facebook

Om man aldrig gör något oväntat, kommer inte något oväntat hända...

Jag kan ärligt säga att jag inte kommer ihåg när jag gjorde något oväntat senast förutom att spontanshoppa 😂 Min plan är dock att försöka vara mer spontan när det gäller andra saker, inte bara shopping... Att göra något oväntat kan vara skrämmande men också oerhört givande.

När gjorde du något oväntat senast? Blev det lyckat?

#göranågotoväntat #spontan #karriärcoach #författarcoach #lektör #lektörsläsning
... See MoreSee Less

View on Facebook

ICF Sverige

Diplomerad lektör

Mikaela Skantz - info@mikaelaskantz.se
Tel: 0706560245