Behöver du en lektör, skrivcoach eller författarcoach?

FÖRFATTARCOACHEN GÖR BOK AV DITT MANUS
– BÅDE TEKNISKT OCH STILISTISKT

Har du en berättelse som du vill att andra ska läsa? Då kan det vara klokt att diskutera den med mig som lektör innan du skickar den till förlagen. Har du kört fast i texten och är osäker på hur du ska komma vidare? Ta hjälp av mig som författarcoach för att hitta flytet igen!

 

Story, logik och stil

Har du redan börjat skriva är du säkert medveten om att en berättelse måste byggas upp på ett visst sätt för att bli läsbar. Du måste ha hela berättelsens förlopp klar för dig redan från början. Du måste veta hur du ska berätta. Och du behöver fundera på det språk du ska ha, vilka personer som ska förekomma och hur de ska beskrivas och hur omvärlden ska framstå. Tycker du att det är svårt och mycket att tänka på? Som författarcoach och lektör hjälper jag dig att få ordning i din berättelse.

 

Skrivkramp och idétorka

Alla råkar ut för det, oavsett rutin och erfarenhet. Ett sätt att komma vidare är att låta mig som Diplomerad lektör läsa den text du redan skrivit – eller höra om din bokidé. Jag ger dig professionella synpunkter och fungerande tips för att komma vidare.

 

Skriver du romance? Då är du hjärtligt välkommen att gå med i https://www.facebook.com/groups/skrivromance Där träffas vi som gillar att skriva romance för att ge och få skrivtips, råd och pepp. Välkommen!

 

När ditt manus är färdigt

Som lektör läser jag ditt manus och ger feedback ur flera synvinklar: uppbyggnad, persongalleri, språk, logik, styrka och svaghet. Efter vårt samarbete är ditt manus färdigt att skickas till förlag för bedömning. Jag kan också tipsa om de bästa vägarna för att få manus publicerade.

 

I accept manuscripts in English. Contact me for more information!

 

 

 

 

Här hittar du mina tjänster och om hur du kan boka ett samtal

Jag glömmer aldrig hur en av mina första chefer gav mig ett papper med ett citat på och då gav hon mig en gåva och känsla som räckt i långt över tjugo år. Jag har fortfarande kvar pappret med detta citat på och läser det ibland. Hon ville att jag inte skulle göra mig själv mindre för att andra skulle må bättre. Att göra mitt mitt ljus lägre än andras. Tänk att hon visste redan då vad jag har insett tjugo år senare... Att jag har minskat mig själv för att göra andra till lags. Det är mäktigt att kunna få någon att känna så och jag är tacksam för att hon var min chef en kort stund. Jag inser nu att hon coachade mig och gjorde det bra ❤️❓ Har du haft någon chef som påverkat dig positivt?Känn dig fri att tagga någon som betytt mycket för dig! ... See MoreSee Less
View on Facebook
Hur kan en medarbetare bli mer effektiv? Organisationer vill nästan alltid förbättra effektiviteten i vad de än producerar eller vilka tjänster de tillhandhåller. Ett sätt att förbättra effektiviteten är att underlätta för medarbetarna att bli så effektiva som de kan bli, att de kan använda hela sin kapacitet. Hur gör man det? Jo, genom coachning! Medarbetare som bli coachade i att utveckla sitt självledarskap blir: ➡️ mer engagerade i sina personliga mål och egna utveckling➡️ mer engagerade i organisationens mål och resultat ➡️ kommer med lösningar på utmaningar i organisationenEngagerade medarbetare blir mer effektiva för de vill att det ska gå bra för både dem och organisationen! ❓ Vad är ditt bästa tips för att öka effektiviteten? #effektiv #coachning ... See MoreSee Less
View on Facebook
Lyssnar du?En ledare som lyssnar på sina medarbetare har mycket större chans att få medarbetarna mer engagerade, mer motiverade och mer effektiva. Varför lyssnar då inte fler ledare? De kanske inte har fått lära sig hur och när de kan lyssna? Hur ska de då lära sig? Ett sätt är genom att själva bli coachade. Det en ledare lär sig genom sin egen coachning tar de med sig och ger till sina medarbetare. Ett coachande ledarskap och förhållningssätt är mycket framgångsrikt när det gäller att leda team och organisationer framåt. ❓ Har du haft en ledare som coachade dig?❓ Vad skulle du vilja bli coachad i eller om? #coach #coachning ... See MoreSee Less
View on Facebook

ICF Sverige

Diplomerad lektör

Mikaela Skantz - info@mikaelaskantz.se
Tel: 0706560245