Behöver du en lektör, skrivcoach eller författarcoach?

FÖRFATTARCOACHEN GÖR BOK AV DITT MANUS
– BÅDE TEKNISKT OCH STILISTISKT

Har du en berättelse som du vill att andra ska läsa? Då kan det vara klokt att diskutera den med mig som lektör innan du skickar den till förlagen. Har du kört fast i texten och är osäker på hur du ska komma vidare? Ta hjälp av mig som författarcoach för att hitta flytet igen!

 

Story, logik och stil

Har du redan börjat skriva är du säkert medveten om att en berättelse måste byggas upp på ett visst sätt för att bli läsbar. Du måste ha hela berättelsens förlopp klar för dig redan från början. Du måste veta hur du ska berätta. Och du behöver fundera på det språk du ska ha, vilka personer som ska förekomma och hur de ska beskrivas och hur omvärlden ska framstå. Tycker du att det är svårt och mycket att tänka på? Som författarcoach och lektör hjälper jag dig att få ordning i din berättelse.

 

Skrivkramp och idétorka

Alla råkar ut för det, oavsett rutin och erfarenhet. Ett sätt att komma vidare är att låta mig som Diplomerad lektör läsa den text du redan skrivit – eller höra om din bokidé. Jag ger dig professionella synpunkter och fungerande tips för att komma vidare.

 

Skriver du romance? Då är du hjärtligt välkommen att gå med i https://www.facebook.com/groups/skrivromance Där träffas vi som gillar att skriva romance för att ge och få skrivtips, råd och pepp. Välkommen!

 

När ditt manus är färdigt

Som lektör läser jag ditt manus och ger feedback ur flera synvinklar: uppbyggnad, persongalleri, språk, logik, styrka och svaghet. Efter vårt samarbete är ditt manus färdigt att skickas till förlag för bedömning. Jag kan också tipsa om de bästa vägarna för att få manus publicerade.

 

I accept manuscripts in English. Contact me for more information!

 

 

 

 

Här hittar du mina tjänster och om hur du kan boka ett samtal

Arbetar du som ledare och vill coacha dina medarbetare till utveckling av sig själva, som i sin tur ger bättre resultat för organisationen? Här kan du ladda ner 3 coachande övningar för både ditt team och enskilda medarbetare: bit.ly/3coachandeövningarDet finns många fördelar med att ledare och medarbetare i ett företag blir coachade. De som blir coachade kommer att:➡️ fokusera på vilka deras och företagets mål är➡️ få nya idéer, hitta lösningar på utmaningar och ta ansvar för sin egen utveckling➡️ ökar effektiviteten och motivationen hos dem.Målet är att ha självständiga och lösningsfokuserade medarbetare med stort självledarskap som hittar lösningar och tar beslut i enlighet med företagets mål.Frågor? Kontakta mig 😊 #affärscoach #affärscoachning #ledarskapskonsult ... See MoreSee Less
View on Facebook
När jag startade mitt företag var det några vänner som frågade hur de kunde hjälpa mig med att få igång det hela. För ett tag sen såg jag denna bild och jag tyckte att den var mitt i prick, så jag vill uppmuntra dig att stötta gärna dina vänner som har eget företag. Jag vet själv hur mycket jag uppskattar när någon gör detta för mig. 🌟❓ Har du något mer tips på hur man kan stötta en småföretagare? ❓ Har du fått fint stöd? ... See MoreSee Less
View on Facebook
Gratis påskpresent!Jag har gjort en minikurs som heter ”Att skriva om relationer” och du är hjärtligt välkommen att ladda ner den på: bit.ly/AttskrivaomrelationerHoppas att den ger dig goda råd och inspiration i det du skriver om. Glad Påsk!/ Mikaela ... See MoreSee Less
View on Facebook

ICF Sverige

Diplomerad lektör

Mikaela Skantz - info@mikaelaskantz.se
Tel: 0706560245