Om Mikaela Skantz
Om Mikaela Skantz

JAG HJÄLPER DIG ATT FÖRVERKLIGA DINA DRÖMMAR

Vare sig jag coachar dig i ditt självledarskap eller hjälper dig att sätta nya mål med din karriär, är det precis vad jag drömt om och alltid velat göra. Jag vill arbeta med människor och hjälpa dem att uppfylla sina drömmar, oavsett om det gäller att nå sina mål, utveckla sitt ledarskap eller lyckas som företagare.

Företaget Skantz Coachning är min dröm förverkligad. Nu hjälper jag dig att förverkliga din dröm!

 

Coachen Mikaela Skantz

Jag är ACC-certifierad affärscoach via Solid Affärscoachning som är ackrediterade av ICF, International Coach Federation. Tidigare har jag arbetat med arbetsförmedling, rekrytering och bemanning och har både erfarenhet från och kunskaper om arbetsmarknaden. Eftersom jag själv blivit friställd på grund av arbetsbrist vet jag både hur det känns och vad som krävs för att komma igen och vidare.

Jag arbetar enligt ICFs etiska riktlinjer och har tystnadsplikt.

 

Mikaela på sociala media

Skicka gärna en kontaktförfrågan eller följ mig på LinkedIn där jag publicerar inlägg om coachning varje vecka.

SAGT OM MIG

Tack Mikaela för en riktigt bra coaching! Din närvaro och äkta omtänksamhet för mig som klient står ut bland mängden. Ser fram emot att bli coachad av dig igen!

Jonas Ekstrand

Mikaela Skantz är en mycket professionell och internationellt certifierad coach med stort intresse och kunskap. Mikaela ser till individen, teamet eller företaget och ger unik och personlig coaching och hastar aldrig utan ser verkligen uppdraget och personerna i varje enskilt uppdrag. Jag kan rekommendera Mikaela å det varmaste.

H. Reimers

Mikaela, such a sweet person I talked when I was very needy to proceed in my carrier. Such a professional and helpful person, I talked ever in my life. Mikaela’s advices and tips helped me to wait patiently, try to find next steps in my carrier and find happiness in each and every action i wanted to do & committed.

Bindu Sunilkumar

Tack Mikaela för dina underbart jobbiga frågor som fått mig att våga! Våga vara mig själv och våga ta plats. Dina, till synes enkla frågor och funderingar, har gjort att jag börjat tänka ”vad är det värsta som kan hända” och insett att det finns inget värsta. Och din tro på mig har fått mig att börja tro på mig själv. Kan varmt rekommendera alla mina nära och kära och alla där emellan att prata med dig. Det fungerar!! Med varma kramar Agneta Loxander

Agneta Loxander

Det är väldigt givande att bli coachad av Mikaela. Hon fick mig att tänka till och tänka nytt, jag hittade svar jag inte visste att jag hade. Mikaela är lugn och lyhörd och jag blev guidad i min egen takt.

Git Söderholm

Digitala Verkstaden

Mikaela är kunnig, förtroendeingivande och positivt ärlig i sin feedback på mitt Cv och personliga brev, vilket jag uppskattar mycket. Hon är även väldigt engagerad i mina frågor och jag rekommenderar dig starkt att arbeta med henne.

Nima Bigdley

Mycket bra och professionellt bemötande! Mikaela har erfarenhet från olika branscher, både från myndighet och kreativa branscher vilket passande mig- Hon har varit ett stort stöd för att bena ut diverse tankemönster och hinder för att komma framåt.

Helena Hägg

Mikaela är en inspirerande, professionell och mycket kompetent coach. Hon är lyhörd och otroligt duktig på att hitta andra infallsvinklar när man själv fastnat och inte kan se alternativa vägar. Hon ställer verkligen de rätta frågorna som får en att tänka till ordentligt och se saker ifrån ett annat håll. Jag ger mina varmaste rekommendationer!

Daniel Freij

Mikaela är mycket professionell och engagerad som coach. Hon är mycket väl förberedd och besitter förmågan med den där extra frågan och perspektivet som öppnar upp coachsamtalet och gör att det når ännu längre och verkligen når effekt och resultat. Jag rekommenderar hennes tjänster mycket varmt!

Ylva Wiktorin

Mikaela Skantz är en fantastisk coach: hon lyssnar, stöttar och ställer frågor som får dig att tänka till. Mina varmaste rekommendationer.

Marita Brännvall

Jag vill tacka för all hjälp. Du har varit så hjälpsam och lyhörd för vad jag vill göra. En god lyssnare med bra idéer och goda råd. Har fått mig att tänka på olika möjligheter. Tack så jättemycket än en gång.

Anneli Christensen

Du är fantastisk på att identifiera de där frågorna som jag knappt vågar ställa till mig själv – och du gör det på ett tryggt och omtänksamt sätt. Rekommenderar!!!

Gunilla Nyström

Mikaela Skantz - info@mikaelaskantz.se
Tel: 0706560245