Mikaela Skantz Lektör, skrivcoach och författarcoach
Mikaela Skantz Lektör, skrivcoach och författarcoach

JAG FÖRVERKLIGAR DRÖMMAR – BÅDE DINA OCH MINA EGNA

Vare sig jag coachar dig i karriären eller lusläser ditt bokmanus så är det precis vad jag drömt om och alltid velat göra. Jag vill arbeta med människor och hjälpa dem att uppfylla sina drömmar, oavsett om det gäller att få ett jobb som känns rätt, göra karriär, lyckas som företagare – eller att gå från en lysande idé till en riktig bok.
Företaget Mikaela Skantz Karriärcoach och Författarcoach är min dröm förverkligad. Nu hjälper jag dig att förverkliga din dröm!

 

Författarcoachen Mikaela Skantz

Böcker har alltid varit en stor och viktig del av mitt liv; så stor att jag inte bara nöjt mig med att läsa utan också gjort böckerna till en del av mitt yrke.
Jag har studerat Förlagskunskap vid Stockholms Universitet och under många år arbetat på ett stort bokförlag. Genom ett stipendium fick jag chansen att utbilda mig på Publishing Institute vid University of Denver, USA.
Jag läser all slags litteratur men har under de senaste åren läst över 500 feelgood/romance-böcker och har därmed stor kunskap i hur man skriver en lyckad feelgood-roman.

 

Mikaela på sociala media

Följ mig på Instagram @mikaelaskantz_forfattarcoach och @boooklover1974 där jag recenserar böcker på svenska och engelska. Jag finns också på facebook och LinkedIn.

Skriver du romance? Då är du hjärtligt välkommen att gå med i https://www.facebook.com/groups/skrivromance Där träffas vi som gillar att skriva romance för att ge och få skrivtips, råd och pepp. Välkommen!

SAGT OM MIG

Skrivcoachsamtal med Mikaela är mycket givande. Mitt manus saknade något och jag kunde inte komma vidare, kunde inte sätta fingret på vad som saknades. Mikaela läste mitt manus och när hon var klar hade vi en timmas telefonsamtal kring manusets styrkor och förbättringsområden. Nu är jag igång igen och skrivandet känns återigen roligt och lagom utmanande. Stort tack Mikaela!

Ellinor Wikman

Författare till "Caisas resa hem"

Mikaela är en glad och öppen person och vi fick snabbt god kontakt. Jag ville skriva om de händelser i mitt liv som är utöver det vanliga men behövde hjälp att klargöra vilket slags alster jag skulle skriva och att identifiera mina läsare. Genom Mikaelas och frågor har några av berättelserna blivit mer läsvärda. Hon har uppmärksammat mig på mina svagheter som berättare och att förbättra och berika berättelsen med naturskildringar.
Jag har fått ärlig och konstruktiv kritik vid våra samtal och genom skriftlig respons som bidragit till att höja läsvärdet i de manus vi hittills hunnit med.

Åke Reimer

Mikaela är så fantastisk och förklarar på enkelt sätt. Hon ger synpunkter både på det som redan är bra och det som behöver redigeras. Jag rekommenderar henne om du behöver hjälp på vägen.

Annika Carlsson

Författare till Vinterstjärnan

Jag är en medelålders författaraspirant som länge drömt om att utveckla mitt skrivande men inte riktigt haft modet. Mikaelas trygga och professionella vägledning har därför varit enormt betydelsefull. Genom skarpa frågor, aldrig sinande engagemang och konstruktiv kritik har hon hjälpt mig att tända gnista till min romanidé och komma vidare i mitt skrivande. Som litterär coach är Mikaela analytisk, grundlig och pedagogisk.

Den som anlitar Mikaela som coach kan förvänta sig en superdedikerad mentor som generöst delar med sig av sina gedigna kunskaper och erfarenheter i en härlig blandning med humor och värme.

Cecilia Wallenbo

Blivande författare

Tack Mikaela för all feedback och extra coachning jag fick ikväll. Min blick lyftes när det gäller mina skrivmål genom att du visade mig alternativa vägar att gå och du ställde frågor till min text som efter bearbetning från min sida kommer att få vingar. Jag är så glad att du valde att ta dig an just mitt manus.

Åsa Hallengård

Författare till bokserien Antikkursen

Diplomerad lektör

Mikaela Skantz - info@mikaelaskantz.se
Tel: 0706560245