JAG FÖRVERKLIGAR DRÖMMAR – BÅDE DINA OCH MINA EGNA

Vare sig jag coachar dig i karriären eller lusläser ditt bokmanus så är det precis vad jag drömt om och alltid velat göra. Jag vill arbeta med människor och hjälpa dem att uppfylla sina drömmar, oavsett om det gäller att få ett jobb som känns rätt, göra karriär, lyckas som företagare – eller att gå från en lysande idé till en riktig bok.
Företaget Mikaela Skantz Karriärcoach och Författarcoach är min dröm förverkligad. Nu hjälper jag dig att förverkliga din dröm!

 

Karriärcoachen Mikaela Skantz

Jag är ACC-certifierad affärscoach via Solid Affärscoachning som är ackrediterade av ICF, International Coach Federation. Tidigare har jag arbetat med arbetsförmedling, rekrytering och bemanning och har både erfarenhet från och kunskaper om arbetsmarknaden. Eftersom jag själv varit friställd på grund av arbetsbrist vet jag både hur det känns och vad som krävs för att komma igen och vidare.

Jag arbetar enligt ICFs etiska riktlinjer och har tystnadsplikt.

 

Mikaela på sociala media

Följ mig på Instagram @mikaelaskantz_forfattarcoach och @boooklover1974 där jag recenserar böcker på svenska och engelska. Jag finns också på facebook och LinkedIn.

SAGT OM MIG

Tack Mikaela för dina underbart jobbiga frågor som fått mig att våga! Våga vara mig själv och våga ta plats. Dina, till synes enkla frågor och funderingar, har gjort att jag börjat tänka ”vad är det värsta som kan hända” och insett att det finns inget värsta. Och din tro på mig har fått mig att börja tro på mig själv. Kan varmt rekommendera alla mina nära och kära och alla där emellan att prata med dig. Det fungerar!! Med varma kramar Agneta Loxander

Agneta Loxander

Det är väldigt givande att bli coachad av Mikaela. Hon fick mig att tänka till och tänka nytt, jag hittade svar jag inte visste att jag hade. Mikaela är lugn och lyhörd och jag blev guidad i min egen takt.

Git Söderholm

Digitala Verkstaden

Mikaela är kunnig, förtroendeingivande och positivt ärlig i sin feedback på mitt Cv och personliga brev, vilket jag uppskattar mycket. Hon är även väldigt engagerad i mina frågor och jag rekommenderar dig starkt att arbeta med henne.

Nima Bigdley

Mikaela Skantz är en fantastisk coach: hon lyssnar, stöttar och ställer frågor som får dig att tänka till. Mina varmaste rekommendationer.

Marita Brännvall

Jag vill tacka för all hjälp. Du har varit så hjälpsam och lyhörd för vad jag vill göra. En god lyssnare med bra idéer och goda råd. Har fått mig att tänka på olika möjligheter. Tack så jättemycket än en gång.

Anneli Christensen

Du är fantastisk på att identifiera de där frågorna som jag knappt vågar ställa till mig själv – och du gör det på ett tryggt och omtänksamt sätt. Rekommenderar!!!

Gunilla Nyström

Mikaela Skantz - info@mikaelaskantz.se
Tel: 0706560245