INVESTERA I DIN FRAMTID
– SOM YRKESMÄNNISKA ELLER FÖRETAGARE

KARRIÄRPAKET – FÖR DIG SOM VILL NÅ DIN FULLA POTENTIAL OCH ÄLSKA DITT JOBB

Coachningen inleds med en timmes samtal om dina styrkor, din potential och dina mål. Därefter följer 6 timslånga samtal med frågor, övningar och olika verktyg för att finna vägen till de mål du tidigare identifierat. Vi anpassar samtalsfrekvensen efter dina behov.

Som hjälp och stöd får du skriftliga verktyg att arbeta med om det önskas.

Vi går igenom ditt CV, arbetar med teknik för att skriva personliga brev och formulera din LinkedIn-profil.

Förutom de ordinarie samtalen ingår akutsamtal på 10 minuter; exempelvis peppning inför en viktig intervju. Du får också stöd och svar på dina frågor via mail under den tid vi arbetar tillsammans.

KARRIÄRCOACHNING

30 eller 60 minuter

Om du har ett specifikt ärende gällande din karriär men känner att du just nu inte behöver ett komplett coachningspaket, är du välkommen att boka enstaka coachningssamtal.

INTERVJUTRÄNING

Ska du på intervju till drömjobbet? Då kan du ha allt att vinna på att träna situationen före mötet. Tillsammans går vi genom frågor som kan tänkas komma och genomför även en riktig intervju.

PAKET MED CV, PERSONLIGT BREV OCH LINKEDIN

Ett välformulerat personligt brev kan ibland väga lika tungt som ett bra CV. Vill du ha hjälp med upplägg, formuleringar och språk: jag hjälper dig. Behöver du vässa till ditt CV eller lägga upp en profil på LinkedIn så gör jag det också.

Din egna PT för att nå dina drömmar – Paket

När du verkligen vill satsa på din utveckling och ha tillgång till en coach under hela tiden som finns tillgänglig för dig, då är detta paket för dig! Jag blir din egna PT 🙂

Vi börjar med ett 90 min möte där vi går igenom dina tankar och vilka mål du har. Efter det samtalet får du en skräddarsydd plan för din coachning, styrd av dina behov. Mellan våra samtal får du även verktyg och hemuppgifter (om önskvärt) att arbeta med. Frekvensen på dina samtal bestämmer du.

Under den tid du har detta medlemspaket finns jag tillgänglig för dig via mejl och telefon om du har frågor och funderingar.

Det som ingår i ett abonnemang är:

– Obegränsat samtal

– Obegränsade antal mejl och telefonsamtal

– Rådgivning och hjälp med ditt CV, personliga brev och LinkedIn

 

Mikaela Skantz kontakta mig

Välkommen att kontakta mig, snabbt och enkelt!

Fyll i formuläret så återkommer jag senast följande vardag.

1 + 14 =

ICF Sverige

Mikaela Skantz - info@mikaelaskantz.se
Tel: 0706560245